Altan Huddinge

JH TAK & BYGG – altan Huddinge

Bygg- och takarbeten

JH Tak & Bygg är företaget för dig som önskar hjälp med takläggning, mindre byggarbeten eller andra takarbeten. Vi vänder oss till exempel till alla i Huddinge som vill få hjälp med bygget av en altan. Inom företaget finns bred kompetens när det kommer till tak och bygg. Därmed kan vi erbjuda hjälp med många olika typer av tjänster och arbeten. Vad du än behöver för hjälp är ambitionen att du ska bli helt nöjd, därför kommer arbetet anpassas efter de behov och önskemål du har.

Välkommen att kontakta oss för mer information! Du kan även få mer information genom att klicka här.

Varierade tjänster

Till oss kan du vända dig om du befinner dig i Huddinge och vill skaffa en altan. Här finns en omfattande kunskap som gör att vi kan ta oss an många olika typer av uppdrag inom dessa områden. Vi anpassar även arbetet i så stor utsträckning som möjligt, så att du får den hjälpen just du är i behov av.

Få rätt hjälp

För att du ska få den rätta hjälpen är vi noga med att lyssna till dina personliga önskemål och behov. Vi har beredskapen att åta oss både små och stora uppdrag inom våra verksamhetsområden. Önskar du anlita oss för hjälp med takarbeten erbjuder vi alltid en kostnadsfri kontroll av taket innan påbörjat arbete.

VÅRA TJÄNSTER

Altan Huddinge

JH TAK & BYGG

LÖVDUNGEVÄGEN 1, 141 71 Segeltorp
Altan Huddinge
0704700382